23 Şubat 2012 Perşembe

beni affet dizisiii

Lenovo ThinkPad Tablet’in donanım, güvenlik ve sağlamlıkta dizüstü cihazlarından hiçbir farkı yok. Çizilmeyen ve kırılmayan tabletin klavyesi ve özel kalemiyle kullanımı da oldukça kolay… Androidtabanlı bu tablet, sosyal hayattan kopmak istemeyen profesyonellerden tam not alıyor.

Geçen yıldan bu yana teknoloji dünyasını kasıp kavuran tablet ürünler, taşıma kolaylığıyla kullanıcıların gönlünü fethederken, dizüstü bilgisayarlardan geri kalan teknolojileri ve performanslarıyla soru işaretleri yaratıyordu. Ancak Lenovo, 2011’in son Beni affet 95. bölüm izle 24 Şubat Cuma

çeyreğinde pazara sunduğu ThinkPad Tablet ile tüm bu soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Tüketicilerin her türlü talep ve ihtiyaçları dikkate alarak geliştirilen ThinkPad Tablet, kullanıcıların bilgisayarlarından bekledikleri güvenlik, erişim ve güç gibi tüm özelliklere sahip. Dinamik teknolojileri Android işletim sistemi ve etkileyici uygulamalarla bir araya getiren Lenovo ThinkPad Tablet, kullanım kolaylığıyla da rakiplerinden ayrılıyor.  Hem klavye hem de taşıma kılıfı işlevi gören deri kaplı özel folyosu sayesinde cihaz kolayca dizüstü bilgisayara dönüştürülebiliyor. Geniş ve rahat tuşlara sahip klavyesi tabletin yönetimini daha da kolaylaştırıyor.

750 gram ağırlığa ve 10.1 inç ekran boyutuna sahip tableti rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği ise “sayısallaştırıcı” kalemi. Ekrana yazılanları sayısallaştırma özelliği sunan bu kalem, tabletin üst kısmında bir yuvada ThinkPad’in özel “kırmızı noktası-trackpoint” ile saklı şekilde duruyor.

Cihazda bulunan tam boy USB, microSD, SD, HDMI ve 3.5mm ses çıkışları mükemmel bir destek sunuyor. Tabletin ön tarafında video haberleşme sağlayan 2 megapiksellik, arka kısmında da video çekimleri için kullanılabilen 5 megapiksellik iki ayrı kamera yer alıyor. Cihazda yer alan çift HD kamera teknolojisi, yüksek çözünürlükte görüntü kalitesiyle video konferans yapılmasına olanak tanıyor.

 

Hareket halindeyken kullanım kolaylığı ve işlevsellik sunan ThinkPad Tablet’in “Documents to Go” uygulaması sayesinde kullanıcılar, ofis belgelerine kolayca ulaşabiliyor ve değişiklik yapabiliyorlar.

Alıntı Yaptım sitenin index hızını artırmak için mecburen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder